[2s.mk-friends] Активизам за слободен софтвер, каде е?

Damjan Dimitrioski damjandimitrioski at gmail.com
Wed Aug 17 05:28:24 UTC 2016


Јас имав искуство со работење на Odoo, па така да можам да помогнам со
локализација, само дајте ми линкови до проектот за локализација на Odoo за
македонски.

Поздрав.

2016-08-16 22:38 GMT+02:00 Kiril Vangelovski <k.vangelovski at gmail.com>:

> Здраво,
>
> Може да предложам локализација на Odoo <https://github.com/odoo/odoo>,
> веб платформа и сет од бизнис апликации.
> Работам повеќе од 2 години со истата па доколку има интерес за ваков
> проект радо би се вклучил и би споделил што знам.
>
> Поздрав,
> Кирил
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20160817/41d71db6/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list