[2s.mk-friends] Циклус курсеви како идеа за финансирање

Tino Lubeski lubeskit at gmail.com
Thu Aug 25 20:04:20 UTC 2016


Здраво на сите,

Некој од вас досега слушна за како стои ситуацијата за финансирање за
хаклабот. За тие што не знаат сѐ уште, хаклабот нема доволно средства за
финансирање за месец Септември, а не пак за понатака.

Во моментов, паричните средства кој се наменети за трошоци како струја,
вода, кирија и данок изнесуваат 10,798.00 денари што не е ни близу за
помирување на киријата која изнесува окулу 16,000.00 денари.

За таа цел, направивме предлог листа од курсеви кој би можеле да се
оддржуваат со цел финансирање на хаклабот

Листата може да ја најдете овде <http://piratepad.net/ueAdZH4Y6R>.

Ве молам, кој е во можност да одржи било каков курс да се пише / додаде на
линкот погоре, во спротивно ќе го изгубиме просторот и Скопје ќе остане без
хаклаб.

Поздрав,
Тино (tinnotl)
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20160825/a0e91353/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list