[2s.mk-friends] На CCC со воз

Zlatko Trajcheski zlatra at gmail.com
Sat Aug 27 19:48:07 UTC 2016


Јас начелно.

On Sat, Aug 27, 2016, 13:30 Arangel Angov <arangel.angov at gmail.com> wrote:

> 2016-08-22 11:47 GMT+02:00 Arangel Angov <arangel.angov at gmail.com>:
>
>> Вака, има два воза еден е тој чехословачко-австрискиот шо е понов и
>> кафаната изглеа вака:
>> http://www.seat61.com/images/Czech-railjet-restaurant.jpg
>>
>> И има еден чехословачки постар и кафаната изглеа вака:
>> https://rail.cc/img/tra/1/1436834248ffff6bbbd1b7093d3656027c5823f3d8.jpg
>>
>
>
> Иде ли некој друг освен Дамјан и Алекс? Ако не се собереме доволно екипа
> не знам колку има смисла ова as opposed to секој најдиректена рута да фати.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20160827/2dd8e807/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list