[2s.mk-friends] Циклус курсеви како идеа за финансирање

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Fri Aug 26 14:23:51 UTC 2016


2016-08-25 22:04 GMT+02:00 Tino Lubeski <lubeskit at gmail.com>:

>
> За таа цел, направивме предлог листа од курсеви кој би можеле да се
> оддржуваат со цел финансирање на хаклабот
>

И јас можам да повторам некој од претходните курсеви, дали Python или
„Дизајнирање на компјутер од нула“. Само не во наредните месец-два, таму,
крај на октомври, почеток на ноември. :-)


-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20160826/d5c9e33f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list