[2s.mk-friends] Користење на хаклаб за изработка на игра - Unity

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Wed Feb 3 17:34:15 UTC 2016


Здраво,

Во хаклаб сме со Петар и Харис.

Изработуваат игра (енџин Unity) и би сакале да го користат хаклабот
минимум еден месец, за тоа. Би работеле секој работен ден од 10/11 до
17/18 часот во Рандом. Би донеле еден десктоп и два монитори.

Играта нема да биде open source.

Планираат да донираат пари за користењето на простор.

Кој е за? Кој е против?

Поздрав,
Гоце

--

Goce Mitevski
Independent Graphic and Web Designer

■ http://www.nicer2.com/http://www.linkedin.com/in/gocemitevski


I'm on Twitter: @GoceMitevski


More information about the Ossm-members mailing list