[2s.mk-friends] Користење на хаклаб за изработка на игра - Unity

Azder azhder at gmail.com
Wed Feb 3 17:40:11 UTC 2016


дали има во правилникот за непуштање луѓе во хаклаб ако не работат на open
source?

О.о

ако нема, тоа е...

2016-02-03 18:34 GMT+01:00 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:

> Здраво,
>
> Во хаклаб сме со Петар и Харис.
>
> Изработуваат игра (енџин Unity) и би сакале да го користат хаклабот
> минимум еден месец, за тоа. Би работеле секој работен ден од 10/11 до
> 17/18 часот во Рандом. Би донеле еден десктоп и два монитори.
>
> Играта нема да биде open source.
>
> Планираат да донираат пари за користењето на простор.
>
> Кој е за? Кој е против?
>
> Поздрав,
> Гоце
>
> --
>
> Goce Mitevski
> Independent Graphic and Web Designer
>
>http://www.nicer2.com/
>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>
>
> I'm on Twitter: @GoceMitevski
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>-- 
Се читаме (Se chitame).
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20160203/d5bb4f0d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list