[2s.mk-friends] нов хаклаб?

Novica Nakov nnovica at gmail.com
Sat Feb 27 21:01:27 UTC 2016


Цената на овој простор е 700 евра. Освен ЛДС, ССНМ имале некаква
> заинтересираност да учествуваат ама може и друг да биде. ЛДС и АКЦС се само
> фиксни.


Колку е тоа по м2? Нели ЛДС имаат нови простории во дебар маало? Што стана
со тоа?


Простор за кој ќе се плаќа помалку е ОК. Но условите со цимерите треба да
се договорат прецизно. Меѓудругото, дали ќе имаат пристап  до хардверот, ќе
се делат ли и трошоци за негово одржување.-- 
≠
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20160227/b2b3e4ba/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list