[2s.mk-friends] Пракса, лето 2016 - Google Summer of Code and Outreachy

Kalina Trajanoska kalina at artistika.com
Thu Mar 10 10:09:09 UTC 2016


Здраво, дали има да речеме група од хаклаб што учествува па се собира заедно или индивидуално секој си се пријавува на страната на google?


More information about the Ossm-members mailing list