[2s.mk-friends] why u no clean? pt. 2

Newk newkdukem at gmail.com
Fri Nov 18 14:19:37 UTC 2016


Драги луѓе од хаклабот,

Опопомена!
Веќе неколку месеци од време на време (особено после некој настан) го
начекувам просторот валкан и несреден. Ве молам, кога го напуштате
хаклабот барем оставете го во состојбата во која што сте го начекале.

Пред само 3 дена после нагомилано садови во мијалник го доведов во
ваква состојба:
http://i.imgur.com/PYMM9WB.jpg
Денес го начекувам во ваква:
http://i.imgur.com/HHtBw5Q.jpg

Слика од средена рандом соба немам затоа што не очекував ваков исход.

Рандом соба ја начекав ваква:
http://i.imgur.com/zmnboRc.jpg (и да, тоа се доволно пуканки на подот
за да нахранат човек)

Ваљда доволно сме зрели да го одржуваме местово во подносливи услови.

Ви благодарам,
Никола


More information about the Ossm-members mailing list