[2s.mk-friends] SFK 2016 - Косово

Tino Lubeski lubeskit at gmail.com
Wed Oct 12 20:02:00 UTC 2016


Здраво дечки,

На 21ви Октомври (Петок) се оддржува Software Freedom Kosova 2016 во
Приштина.

Направив piratepad <http://piratepad.net/0oX3FAXA7e> за да се организираме.
(Превоз, тргање, престој, враќање)

Картите се бесплатни, евентот трае 3 дена (21-23ти). Почнува со workshops
во петок, сабота е конференцијата и недела workshops ес вел. (види инфо
<http://sfk.flossk.org/sfk16/>)

Првичен план е да одиме со автобус, во случај некој да нуди кола за превоз
(Скопје - Приштина - Скопје) нека се пише на piratepad-от.

Поздрав,
Тино
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20161012/72dc89be/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list