[2s.mk-friends] Маички Хаклаб КИКА / Слободен софтвер Македонија 2016

Tino Lubeski lubeskit at gmail.com
Fri Oct 14 18:56:04 UTC 2016


Здраво,

По повод овогодинешниот CCC, ќе се прават маички со амблемите на Хаклаб
КИКА и Слободен софтвер Македонија.

Дизајнот за маичките го прави Гоце Митевски и може да го најдете овде
https://goo.gl/s5J39Q. Во план е да се направат 50 маички, од кои 25 со
амблемот на КИКА, останатите со Слободен софтвер Македонија.

Цената на 2 маички ( КИКА и Слободен софтвер Македонија) би била 500 денари
(од кои 350 денари за трошоци за истите), останатите за хаклабот.

Кој е заинтересиран нека jа пополни формава https://goo.gl/bpDdXJ.

Поздав,
Тино
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20161014/36b0b2ad/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list