[2s.mk-friends] Маички Хаклаб КИКА / Слободен софтвер Македонија 2016

Azder azhder at gmail.com
Sat Oct 15 03:20:37 UTC 2016


>
>
> Кој е заинтересиран нека jа пополни формава https://goo.gl/bpDdXJ.
>
>
според ова:

Сакам: <количина>, <големина>, <пол>, <КИКА / Слободен софтвер Македонија>
> *


што треба да внесам ако сакам по 1 од сите 4? или нема светла и темна
верзија?

-- 
Се читаме (Se chitame).
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20161015/579a6c4a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list