[2s.mk-friends] Маички Хаклаб КИКА / Слободен софтвер Македонија 2016

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Sat Oct 15 07:29:03 UTC 2016


> што треба да внесам ако сакам по 1 од сите 4? или нема светла и темна верзија?

Сакам 1 бела машка маичка на Слободен софтвер Македонија;
Сакам 6 (ШЕСТ) црни женски маички со логото на КИКА;

--

Goce Mitevski
Independent Graphic and Web Designer

■ http://www.nicer2.com/http://www.linkedin.com/in/gocemitevski


I'm on Twitter: @GoceMitevski


More information about the Ossm-members mailing list