[2s.mk-friends] Маички Хаклаб КИКА / Слободен софтвер Македонија 2016

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Sat Oct 15 07:14:15 UTC 2016


2016-10-15 5:20 GMT+02:00 Azder <azhder at gmail.com>:

> што треба да внесам ако сакам по 1 од сите 4? или нема светла и темна
> верзија?


Ја ги одвоив со точка-запирка, се надевам не куцал скрипта никој. :-) И да,
фали боја во описот, додајте таму.


-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20161015/198aa386/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list