[2s.mk-friends] Odoo македонска локализација

Kiril Vangelovski k.vangelovski at gmail.com
Fri Oct 21 14:44:01 UTC 2016


Здраво,

Од скоро го отворивме проeктот за локализација на Odoo, l10n-macedonia 
<https://github.com/HBEE/l10n-macedonia> . Добредојдени се сите 
open-source ентузијасти кои сакаат да придонесат кон развивање на 
квалитетна алтернатива за останатите затворени решенија кои владеат кај 
нас во овој сектор. Ако има заинтересираност може да се состанеме и да 
демонстрирам како се работи со системот и другите пропратни работи од 
проектот.

Поздрав,
Кирил
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20161021/825e7ba3/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list