[2s.mk-friends] OpenFest - Да споделим свободата! 5,6ти ноември - Софија

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Sat Oct 29 09:26:26 UTC 2016


On 04.09.2016 10:49, Aleks wrote:
> И годинава, на 5 и 6-ти ноември (викенд) ќе се одржи ОпенФест[1] во Софија. Од ланско искуство, многу добро си
> поминавме, па за да си го задржиме континуитетот, ќе треба да одиме и годинава :-)

Соодветен piratepad: http://piratepad.net/Openfest2016

Пишете се во кој ќе оди, со кола/кого


-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Dipl.-Ing in the field of Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.


More information about the Ossm-members mailing list