[2s.mk-friends] Активизам за слободен софтвер, каде е?

Димитриј Мијоски dmjpp at hotmail.com
Sun Oct 30 01:03:01 UTC 2016


> Од: Novica Nakov <nnovica at gmail.com>
> Испратено: сабота, 29 октомври 2016 23:06
> > 2016-10-29 17:21 GMT+02:00 Димитриј Мијоски  <dmjpp at hotmail.com>:
> > Еве некој скелет  https://kobra.io/#/e/-KVFxm86f0DmfveVBG_1  
>
> ништо нема на линкот (или јас не знам како работи кобра?)

Некој има избришано се` од линкот :(. Кобрата е слична со пиратепад.
Ја средив сега кобрата.
Еве резерва, http://pastebin.com/raw/sRi2cKTA ова не може да се избриши.


More information about the Ossm-members mailing list