[2s.mk-friends] ОДГ: Активизам за слободен софтвер, каде е?

Димитриј Мијоски dmjpp at hotmail.com
Sat Oct 29 15:21:54 UTC 2016


> Од: Димитриј Мијоски <dmjpp at hotmail.com>
> Испратено: петок, 21 октомври 2016 19:41
>
> - Слободниот софтвер во Македонија ќе почне да се развива оној момент кога ќе се
> изнајде начин од него да се прави пари, односно тие што би го развивале би
> заработувале за својот труд.
>
> Дали овој пат сум поблиску до вистината? Фрлете по некој коментар.

Не знам зошто ќутите, но еве, почнав јас да правам една презентација,
наменета за студенти, за „некрстени“. Носи наслов
„Како да направите пари со слободен софтвер.“

Еве некој скелет https://kobra.io/#/e/-KVFxm86f0DmfveVBG_1 

Поздрав,
Димитриј.


More information about the Ossm-members mailing list