[2s.mk-friends] 2016 - финансии - хаклаб

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Mon Apr 3 09:38:26 UTC 2017


Дали веќе имаме датум за состанок?

2017-03-31 11:38 GMT+02:00 Novica Nakov <nnovica at gmail.com>:

>
>
> > што значи, трошоците се ~240000 денари
>
>
>
> Исто така во тек е изготвување на тарифник за сметководствени услуги со
> пропишани цени како минимални.
>
> Најниската цена што ќе можеме да ја плаќаме ќе биде 55 ЕУР + ДДВ месечно.
>
> Се очекува тарифников да стане официјален и задолжителен за скоро. Можеби
> до лето.
>
> -- ннвц
>
>
>
>
> --
>>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20170403/e9af3499/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list