[2s.mk-friends] 2016 - финансии - хаклаб

Damjan Georgievski gdamjan at gmail.com
Mon Apr 3 10:19:46 UTC 2017


агам сите што се заинтересирани за тоа како ќе продолжи
> хаклабот да се финансира и со што ќе се занимава да се видиме и да се
> договориме
>
> повелете дудл да кажете кога ви одговара и без плачки
> http://doodle.com/poll/fusm3zx7z4th2cx4

вторник 4.април, 19 часот


-- 
damjan


More information about the Ossm-members mailing list