[2s.mk-friends] 2016 - финансии - хаклаб

Damjan Georgievski gdamjan at gmail.com
Tue Apr 4 12:54:19 UTC 2017


>> > вторник 4.април, 19 часот
>>
>> Не сум во Скопје.
>
>
> И, шо праиме? Денес во 19 или во термин кога ќе може Гоце?

имаше doodle, секогаш некој не е во скопје или слично


еве ако не заборавиме, овде ќе биде стриман состанокот
https://talky.io/%D1%85%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B1-2017-04-04-- 
damjan


More information about the Ossm-members mailing list