[2s.mk-friends] 2016 - финансии - хаклаб

Novica Nakov nnovica at gmail.com
Tue Apr 4 13:51:09 UTC 2017


Јас имав пишано дека ќе дојдам ама денес цел ден во болница и не знам дали
ќе можам подоцна.

On Apr 4, 2017 14:54, "Damjan Georgievski" <gdamjan at gmail.com> wrote:

> >> > вторник 4.април, 19 часот
> >>
> >> Не сум во Скопје.
> >
> >
> > И, шо праиме? Денес во 19 или во термин кога ќе може Гоце?
>
> имаше doodle, секогаш некој не е во скопје или слично
>
>
> еве ако не заборавиме, овде ќе биде стриман состанокот
> https://talky.io/%D1%85%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B1-2017-04-04
>
>
>
> --
> damjan
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20170404/ef4a498f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list