[2s.mk-friends] Fwd: [ИДЕЈА] Релоцирање на хаклабот

tinnotl ichtinnotl at gmail.com
Thu Nov 2 15:56:57 UTC 2017


> кога ќе отворите? ќе има некој порано? како на пример 17, 17:30 ?

Отворено е веќе. @Lord_of_Life (Hristijan) е веќе таму.


More information about the Ossm-members mailing list