[2s.mk-friends] Fwd: [ИДЕЈА] Релоцирање на хаклабот

tinnotl ichtinnotl at gmail.com
Mon Nov 13 21:28:25 UTC 2017


Дечки,

За тие што не знаат, најдовме простор што ни одговара. В среда,
19:00ч. во хаклаб ќе имаме состанок да го разгледаме уште еднаш
просторот и плаќањето детално, да гласаме и ако помине сѐ ко што треба
да се организираме за што понатака (селење, коли-моли етц..).

Ве молам да присуствувате сите што сте во Скопје. За тие што не се, ќе
пратам линк на тредов да се врзете лајв.

Поздрав,
Тино-- 
find me on tw: @tinnotl
https://tinnotl.github.io/


More information about the Ossm-members mailing list