[2s.mk-friends] Алат што фали во хаклаб

Nikola Demerdjiev newkdukem at gmail.com
Wed Nov 15 11:13:47 UTC 2017


Убаво си пишува во хардвер соба: Алатот, враќај го!
Шала на страна. Без разлика на преселбата, алатот треба да биде во
хаклаб. Некои од нас го користат и понекогаш идат накај хаклабот за да
го користат тој алат за проект and otherwise.


More information about the Ossm-members mailing list