[2s.mk-friends] КИКА 3.0 и разно

Nikola Demerdjiev newkdukem at gmail.com
Tue Nov 21 13:44:44 UTC 2017


>  и сите што ги испуштам бидејќи ќе ми се потроши мастилото.

Ивче, Матеј и Никола исто така помагаа. Благодарност и до нив!


More information about the Ossm-members mailing list