[2s.mk-friends] Информација / проект соработка за уметничко дело

Ana Lazarevska la.lazarevska at googlemail.com
Wed Aug 22 16:13:47 CEST 2018


Здраво на сите,

Јас сум визуелен уметник и работам на ново дело кое е не комерцијално но ќе
биде изложено на самостојна изложба во Ноември.
Делото има фина уметничка содржина, замислено е како инсталација со видео
проектор, анимација и апаратче за слушање срца / кое допрва се развива.

Би сакала да остварам соработка со човек кој работи електроника и ќе може
заедно да дојдеме до креативно решение. Доколку има некој заинтересиран и
слободен во овој период (од сега до Ноември) ве молам пишете ми и ќе можам
подетално да ви објаснам за што се работи.


Ви благодарам.

Поздрав,
Ана
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20180822/82eabf29/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list