[2s.mk-friends] Книги земени од хаклаб

tin ichtinnotl at gmail.com
Wed Aug 29 16:36:48 CEST 2018


Дечки, здраво,

Се надевам дека мејлов нема да отиде во спам.

Во хаклаб фалат книги, а не се води баш најдобро кој што земал и која
книга каде се наоѓа. Ве молам, ако имате некоја книга земено од хаклаб
и сте ја прочитале (или не ја читате и фаќа прашина :)) да ја вратите
во КИКА.

Во меѓувреме, пишете се на пајрет педов
https://piratenpad.de/p/kika-books ако имате некоја книга кај вас.

Поздрав и сѐ најдобро,
Тино


More information about the Ossm-members mailing list