[2s.mk-friends] Книги земени од хаклаб

tin ichtinnotl at gmail.com
Wed Aug 29 20:50:05 CEST 2018


> Како знаеме дека фалат книги ако нема баш евиденција кој што земал, итн.?

Добро прашање. Да се надеваме дека доброволно ќе се јават луѓе. :)


More information about the Ossm-members mailing list