[2s.mk-friends] Состанок во хаклаб (03.09.2018, 18:00ч.)

tin ichtinnotl at gmail.com
Wed Aug 29 17:41:26 CEST 2018


Во понеделник (03.09.2018) во 18:00ч. ќе имаме состанок во хаклаб и ќе
се дискутираат:

- Чланарина
- Курсеви / предавања
- Настани
- Тековни и идни проекти на/во КИКА
- Тековни и идни проекти на ССМ
- Идеи за подобрување на инфраструктурата во КИКА

Некои од темите погоре се навистина важни за КИКА, и не е лошо да се
присуствува на состаноков.

Поздрав,
Тино


More information about the Ossm-members mailing list