[2s.mk-friends] Состанок во хаклаб (03.09.2018, 18:00ч.)

tin ichtinnotl at gmail.com
Thu Aug 30 18:54:31 CEST 2018


Дечки, здраво,

да не избрзуваме со фиксни дати за состанокот затоа што не е сигурно
кој може а кој не може да присуствува. Јасно ми е дека сигурно некој
нема да може, но поголемиот дел барем да бидеме таму. Направив doodle
што покрива дати во наредниве (отприлика) две недели. Ве молам
селектирајте што ви одговара највеќе.

линк до doodle-от: https://doodle.com/poll/m95fn2cg5vw9piqc

Поздрав,
Тино


More information about the Ossm-members mailing list