[2s.mk-friends] слободен софтвер, годишно собрание - 24 март 2018

Damjan Georgievski gdamjan at gmail.com
Sun Mar 4 19:54:16 UTC 2018


Почитувани членови и сите заинтересирани,

Ве поканувам на годишното собрание на организацијата кое ќе се одржи
на 24.03.2018 во 18:00 часот во новиот простор на КИКА. На собранието
ќе биде опфатен следниот дневен ред:

1. Годишен извештај за 2017 година
2. Програма за 2018 година
3. Разно
-- 
damjan


More information about the Ossm-members mailing list