[2s.mk-friends] КИКА маички 2019

Hristijan Lubeski tinnotl at slobodensoftver.org.mk
Fri Jan 11 00:04:11 CET 2019


Дечки, здраво,

Ќе правиме нови „НАУЧИ, НАПРАВИ, СПОДЕЛИ" маички.

Пред да почнам да се јавувам по фирми што печатат, ме интересира колку
луѓе се заинтересирани за маичка. Ве молам вратете на мејлов со „+1“
најкасно до понеделник (14.01.2019) за да се преброиме. :)

Дизајнот е направен од Ана Ристеска, можете да го најдете овде:
https://prv.lh.mk/rnd/kika-tshirt-design.pdf

Поз,
Тино

-- 
yyy @ freenode
https://lh.mk/


More information about the Ossm-members mailing list