[2s.mk-friends] КИКА маички 2019

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Fri Jan 11 00:28:19 CET 2019


On 1/11/19 12:04 AM, Hristijan Lubeski wrote:
> Пред да почнам да се јавувам по фирми што печатат, ме интересира колку
> луѓе се заинтересирани за маичка. Ве молам вратете на мејлов со „+1“
> најкасно до понеделник (14.01.2019) за да се преброиме. :)
> 

+2


More information about the Ossm-members mailing list