[2s.mk-friends] КИКА маички 2019

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sun Jan 13 19:10:25 CET 2019


+2 црна

Колку X-а има најголемата?

On Fri, Jan 11, 2019 at 00:03 Hristijan Lubeski <
tinnotl at slobodensoftver.org.mk> wrote:

> Дечки, здраво,
>
> Ќе правиме нови „НАУЧИ, НАПРАВИ, СПОДЕЛИ" маички.
>
> Пред да почнам да се јавувам по фирми што печатат, ме интересира колку
> луѓе се заинтересирани за маичка. Ве молам вратете на мејлов со „+1“
> најкасно до понеделник (14.01.2019) за да се преброиме. :)
>
> Дизајнот е направен од Ана Ристеска, можете да го најдете овде:
> https://prv.lh.mk/rnd/kika-tshirt-design.pdf
>
> Поз,
> Тино
>
> --
> yyy @ freenode
> https://lh.mk/
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20190113/5173de47/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list