[2s.mk-friends] КИКА маички 2019

Zlatko Trajcheski zlatra at gmail.com
Sun Jan 13 23:30:34 CET 2019


+1 и јас.

On Sun, Jan 13, 2019 at 7:10 PM Igor Stamatovski
<igor.stamatovski at gmail.com> wrote:
>
> +2 црна
>
> Колку X-а има најголемата?
>
> On Fri, Jan 11, 2019 at 00:03 Hristijan Lubeski <tinnotl at slobodensoftver.org.mk> wrote:
>>
>> Дечки, здраво,
>>
>> Ќе правиме нови „НАУЧИ, НАПРАВИ, СПОДЕЛИ" маички.
>>
>> Пред да почнам да се јавувам по фирми што печатат, ме интересира колку
>> луѓе се заинтересирани за маичка. Ве молам вратете на мејлов со „+1“
>> најкасно до понеделник (14.01.2019) за да се преброиме. :)
>>
>> Дизајнот е направен од Ана Ристеска, можете да го најдете овде:
>> https://prv.lh.mk/rnd/kika-tshirt-design.pdf
>>
>> Поз,
>> Тино
>>
>> --
>> yyy @ freenode
>> https://lh.mk/
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members--


More information about the Ossm-members mailing list