[2s.mk-friends] КИКА маички 2019

Azder azhder at gmail.com
Mon Jan 14 11:27:52 CET 2019


+1 L м. бела
+1 L м. црна

On Mon, Jan 14, 2019 at 10:32 AM Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>
wrote:

> Една црна L, една бела L
>
> On Fri, Jan 11, 2019 at 12:03 AM Hristijan Lubeski <
> tinnotl at slobodensoftver.org.mk> wrote:
>
>> Дечки, здраво,
>>
>> Ќе правиме нови „НАУЧИ, НАПРАВИ, СПОДЕЛИ" маички.
>>
>> Пред да почнам да се јавувам по фирми што печатат, ме интересира колку
>> луѓе се заинтересирани за маичка. Ве молам вратете на мејлов со „+1“
>> најкасно до понеделник (14.01.2019) за да се преброиме. :)
>>
>> Дизајнот е направен од Ана Ристеска, можете да го најдете овде:
>> https://prv.lh.mk/rnd/kika-tshirt-design.pdf
>>
>> Поз,
>> Тино
>>
>> --
>> yyy @ freenode
>> https://lh.mk/
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>
>
> --
> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20190114/c4d4894c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list