[2s.mk-friends] КИКА маички 2019

Damjan Velickovski damjan.velickovski at gmail.com
Mon Jan 14 15:41:35 CET 2019


+1 Црна M
+1 Бела M

On Mon, Jan 14, 2019 at 11:28 AM Azder <azhder at gmail.com> wrote:

> +1 L м. бела
> +1 L м. црна
>
> On Mon, Jan 14, 2019 at 10:32 AM Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>
> wrote:
>
>> Една црна L, една бела L
>>
>> On Fri, Jan 11, 2019 at 12:03 AM Hristijan Lubeski <
>> tinnotl at slobodensoftver.org.mk> wrote:
>>
>>> Дечки, здраво,
>>>
>>> Ќе правиме нови „НАУЧИ, НАПРАВИ, СПОДЕЛИ" маички.
>>>
>>> Пред да почнам да се јавувам по фирми што печатат, ме интересира колку
>>> луѓе се заинтересирани за маичка. Ве молам вратете на мејлов со „+1“
>>> најкасно до понеделник (14.01.2019) за да се преброиме. :)
>>>
>>> Дизајнот е направен од Ана Ристеска, можете да го најдете овде:
>>> https://prv.lh.mk/rnd/kika-tshirt-design.pdf
>>>
>>> Поз,
>>> Тино
>>>
>>> --
>>> yyy @ freenode
>>> https://lh.mk/
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>
>>
>>
>> --
>> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20190114/556a35af/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list