[2s.mk-friends] КИКА маички 2019

Hristijan Lubeski tinnotl at slobodensoftver.org.mk
Sun Jul 7 00:25:45 CEST 2019


Маичките се готови!

Направени се педесетина маички, од кои 36 машки, а 14 женски (21 бели
и 29 црни). Се договоривме цената да биде 600 денари по маичка.
Реалната цена што ни ја понудија screenprint.com.mk и ја прифативме
беше 300 денари + ддв по маичка (значи околу 350 денари).

Првите 17,641.00 денари одат кај Владан, зашто се нафати да ги плати
сите маички, останатите 12,359.00 денари ќе одат како донација на
сметка на хаклаб.

Маичките моментално се кај мене и ќе ги однесам во хаклаб во
понеделник. Отприлика 20:00ч. би требало да се таму, па дојдете да си
земете маичка. :)

P.S. Сите оние што сакаат да си земат маичка, Ве молам носете точно
пари - за да избегнеме зафрканции со кусур и раситнување. Тенкс.

Поз,
Тино


On Thu, Feb 28, 2019 at 5:45 PM Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com> wrote:
>
> Ќе се прават маичкиве?
>
> On Thu, Jan 17, 2019 at 8:24 PM Visar Zejnullahu <visar.zejnullahu at gmail.com> wrote:
>>
>> +1 XXL црна м.
>> +1 XXL бела м.
>> +1 M црна ж.
>> + 1 M бела ж.
>>
>> On Mon, Jan 14, 2019 at 5:33 PM Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com> wrote:
>>>
>>> +1 бела М
>>> +1 црна М
>>>
>>> --
>>>
>>> Goce Mitevski
>>> Independent Graphic and Web Designer
>>>
>>>http://www.nicer2.com/
>>>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>>>
>>>
>>> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>>>
>>> On Mon, Jan 14, 2019 at 5:54 PM Dimitar Petrevski
>>> <dimitar.petrevski at gmail.com> wrote:
>>> >
>>> > +1 Бела M
>>> >
>>> > On Mon, Jan 14, 2019 at 3:42 PM Damjan Velickovski <damjan.velickovski at gmail.com> wrote:
>>> >>
>>> >> +1 Црна M
>>> >> +1 Бела M
>>> >>
>>> >> On Mon, Jan 14, 2019 at 11:28 AM Azder <azhder at gmail.com> wrote:
>>> >>>
>>> >>> +1 L м. бела
>>> >>> +1 L м. црна
>>> >>>
>>> >>> On Mon, Jan 14, 2019 at 10:32 AM Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com> wrote:
>>> >>>>
>>> >>>> Една црна L, една бела L
>>> >>>>
>>> >>>> On Fri, Jan 11, 2019 at 12:03 AM Hristijan Lubeski <tinnotl at slobodensoftver.org.mk> wrote:
>>> >>>>>
>>> >>>>> Дечки, здраво,
>>> >>>>>
>>> >>>>> Ќе правиме нови „НАУЧИ, НАПРАВИ, СПОДЕЛИ" маички.
>>> >>>>>
>>> >>>>> Пред да почнам да се јавувам по фирми што печатат, ме интересира колку
>>> >>>>> луѓе се заинтересирани за маичка. Ве молам вратете на мејлов со „+1“
>>> >>>>> најкасно до понеделник (14.01.2019) за да се преброиме. :)
>>> >>>>>
>>> >>>>> Дизајнот е направен од Ана Ристеска, можете да го најдете овде:
>>> >>>>> https://prv.lh.mk/rnd/kika-tshirt-design.pdf
>>> >>>>>
>>> >>>>> Поз,
>>> >>>>> Тино
>>> >>>>>
>>> >>>>> --
>>> >>>>> yyy @ freenode
>>> >>>>> https://lh.mk/
>>> >>>>> _______________________________________________
>>> >>>>> Ossm-members mailing list
>>> >>>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> >>>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>> >>>>
>>> >>>>
>>> >>>>
>>> >>>> --
>>> >>>> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
>>> >>>> _______________________________________________
>>> >>>> Ossm-members mailing list
>>> >>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> >>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>> >>>
>>> >>> _______________________________________________
>>> >>> Ossm-members mailing list
>>> >>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> >>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>> >>
>>> >> _______________________________________________
>>> >> Ossm-members mailing list
>>> >> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> >> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>> >
>>> >
>>> >
>>> > --
>>> > Dimitar Petrevski
>>> > www.dimitarmk.com
>>> > _______________________________________________
>>> > Ossm-members mailing list
>>> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
>
> --
> Vladan
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members--
yyy @ freenode
https://lh.mk/


More information about the Ossm-members mailing list