[2s.mk-friends] КИКА маички 2019

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Sun Jul 28 09:44:24 CEST 2019


Купив синоќа една M маичка и оставив 600 денари во касата од Нескафе. Нека
стои во лог. :-)

On Sun, Jul 7, 2019 at 12:26 AM Hristijan Lubeski <
tinnotl at slobodensoftver.org.mk> wrote:

> Маичките се готови!
>
> Направени се педесетина маички, од кои 36 машки, а 14 женски (21 бели
> и 29 црни). Се договоривме цената да биде 600 денари по маичка.
> Реалната цена што ни ја понудија screenprint.com.mk и ја прифативме
> беше 300 денари + ддв по маичка (значи околу 350 денари).
>
> Првите 17,641.00 денари одат кај Владан, зашто се нафати да ги плати
> сите маички, останатите 12,359.00 денари ќе одат како донација на
> сметка на хаклаб.
>
> Маичките моментално се кај мене и ќе ги однесам во хаклаб во
> понеделник. Отприлика 20:00ч. би требало да се таму, па дојдете да си
> земете маичка. :)
>
> P.S. Сите оние што сакаат да си земат маичка, Ве молам носете точно
> пари - за да избегнеме зафрканции со кусур и раситнување. Тенкс.
>
> Поз,
> Тино
>
>
> On Thu, Feb 28, 2019 at 5:45 PM Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>
> wrote:
> >
> > Ќе се прават маичкиве?
> >
> > On Thu, Jan 17, 2019 at 8:24 PM Visar Zejnullahu <
> visar.zejnullahu at gmail.com> wrote:
> >>
> >> +1 XXL црна м.
> >> +1 XXL бела м.
> >> +1 M црна ж.
> >> + 1 M бела ж.
> >>
> >> On Mon, Jan 14, 2019 at 5:33 PM Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>
> wrote:
> >>>
> >>> +1 бела М
> >>> +1 црна М
> >>>
> >>> --
> >>>
> >>> Goce Mitevski
> >>> Independent Graphic and Web Designer
> >>>
> >>> ■ http://www.nicer2.com/
> >>> ■ http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
> >>>
> >>>
> >>> I'm on Twitter: @GoceMitevski
> >>>
> >>> On Mon, Jan 14, 2019 at 5:54 PM Dimitar Petrevski
> >>> <dimitar.petrevski at gmail.com> wrote:
> >>> >
> >>> > +1 Бела M
> >>> >
> >>> > On Mon, Jan 14, 2019 at 3:42 PM Damjan Velickovski <
> damjan.velickovski at gmail.com> wrote:
> >>> >>
> >>> >> +1 Црна M
> >>> >> +1 Бела M
> >>> >>
> >>> >> On Mon, Jan 14, 2019 at 11:28 AM Azder <azhder at gmail.com> wrote:
> >>> >>>
> >>> >>> +1 L м. бела
> >>> >>> +1 L м. црна
> >>> >>>
> >>> >>> On Mon, Jan 14, 2019 at 10:32 AM Andrej T. <
> andrejtrajchevski at gmail.com> wrote:
> >>> >>>>
> >>> >>>> Една црна L, една бела L
> >>> >>>>
> >>> >>>> On Fri, Jan 11, 2019 at 12:03 AM Hristijan Lubeski <
> tinnotl at slobodensoftver.org.mk> wrote:
> >>> >>>>>
> >>> >>>>> Дечки, здраво,
> >>> >>>>>
> >>> >>>>> Ќе правиме нови „НАУЧИ, НАПРАВИ, СПОДЕЛИ" маички.
> >>> >>>>>
> >>> >>>>> Пред да почнам да се јавувам по фирми што печатат, ме интересира
> колку
> >>> >>>>> луѓе се заинтересирани за маичка. Ве молам вратете на мејлов со
> „+1“
> >>> >>>>> најкасно до понеделник (14.01.2019) за да се преброиме. :)
> >>> >>>>>
> >>> >>>>> Дизајнот е направен од Ана Ристеска, можете да го најдете овде:
> >>> >>>>> https://prv.lh.mk/rnd/kika-tshirt-design.pdf
> >>> >>>>>
> >>> >>>>> Поз,
> >>> >>>>> Тино
> >>> >>>>>
> >>> >>>>> --
> >>> >>>>> yyy @ freenode
> >>> >>>>> https://lh.mk/
> >>> >>>>> _______________________________________________
> >>> >>>>> Ossm-members mailing list
> >>> >>>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> >>> >>>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
> >>> >>>>
> >>> >>>>
> >>> >>>>
> >>> >>>> --
> >>> >>>> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
> >>> >>>> _______________________________________________
> >>> >>>> Ossm-members mailing list
> >>> >>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> >>> >>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
> >>> >>>
> >>> >>> _______________________________________________
> >>> >>> Ossm-members mailing list
> >>> >>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> >>> >>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
> >>> >>
> >>> >> _______________________________________________
> >>> >> Ossm-members mailing list
> >>> >> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> >>> >> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
> >>> >
> >>> >
> >>> >
> >>> > --
> >>> > Dimitar Petrevski
> >>> > www.dimitarmk.com
> >>> > _______________________________________________
> >>> > Ossm-members mailing list
> >>> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
> >>> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
> >>> _______________________________________________
> >>> Ossm-members mailing list
> >>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> >>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
> >>
> >> _______________________________________________
> >> Ossm-members mailing list
> >> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> >> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
> >
> >
> >
> > --
> > Vladan
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
>
> --
> yyy @ freenode
> https://lh.mk/
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>


-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20190728/69ba8306/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list