[2s.mk-friends] Простетична нога за мачка

Kiril Vangelovski k.vangelovski at gmail.com
Thu May 16 18:40:19 CEST 2019


Здраво Христијан,


Најдов нешто:

https://www.thingiverse.com/thing:1077183

Ќе му пренесам, фала.


Поздрав,

Кирил

On 16.5.19 17:35, Hristijan Burmuzoski wrote:
> Здраво Кирил,
>
> Нека дојде кога е отворено (https://status.spodeli.org), на пример во
> Понеделник од 19:00 и ќе ги испринтаме деловите. Пробајте да најдете модел.
>
> Поздрав,
> Христијан aka Lord_of_Life
>
>
> On 5/16/19 4:51 PM, Kiril Vangelovski wrote:
>> Здраво,
>>
>>
>> Еден човек има мачка со ампутирана нога и би сакал да проба да направи
>> 3д принтана простетична замена.
>>
>> Дали има можност да се направи тоа во хаклабот и има некој кој би
>> сакал да помогне?
>>
>>
>> Фала и поздрав,
>>
>> Кирил
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20190516/f3da2e54/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list