[femusk] Средба #9, 10. мај 2016

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Fri May 6 11:01:05 UTC 2016


Еве го блог постот, Бобан ќе ја презентира темата најавена од минатиот
месец.

http://b10g.spodeli.org/2016/05/front-end-9-10-2016-19.html

2016-05-05 8:38 GMT+02:00 Azder <azhder at gmail.com>:

>
> убаво ќе биди денес,
> можеби дури и доцна,
> да се најави настанот,
> па и со само еден презентер.
>
> 2016-05-04 14:35 GMT+02:00 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>:
>
>> Здраво,
>>
>> Во вторник,10. мај, е мајската фронт-енд средба во Хаклаб и има отворен
>> слот за дизајн тема.
>> За инспирација за тоа што би можело да се презентира погледнете ја
>> листата со идеи на крајот на документов <http://piratepad.net/yyU20gfYrf>
>> .
>>
>> Останато на програмата е:
>>
>>    - React lifecycle methods and DOM manipulation - За малце по
>>    advanced, но сепак корисни React ствари. Ќе презентира Дуле.
>>
>>
>> Се гледаме!
>>
>> Поз,
>> Ана
>>
>> _______________________________________________
>> Front-end mailing list
>> Front-end at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/front-end
>>
>>
>
>
> --
> Се читаме (Se chitame).
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/front-end/attachments/20160506/e1e588bc/attachment.html>


More information about the Front-end mailing list