[Mozilla] URGENT: Agenda change

Dimitar Jovanov dimitar.jovanov.92 at gmail.com
Tue May 6 11:51:47 UTC 2014


1. Не сме направиле место за доручек во агендата а и ручекот е во бош
термин.
         - Дај најубаво да ставиме доручек од 11, а ручек од 15, или може
доручекот да биде во склоп на нешто.
         - Кажете предлози зашто мора до денес да се каже за храната.

2. Ако може да се пушти маил до учесниците за вегетаријанци да знаеме колку
има.

Поздрав,
Диме
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20140506/7972ec7a/attachment.html>


More information about the Mozilla mailing list