[Mozilla] URGENT: Agenda change

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Tue May 6 12:22:06 UTC 2014


Зашо групен меил не се прати на сите учесници да кажат до утре, 12ч. дали
имаат
преференци за храна/алергии? Тие што немаат не мора да праќаат меил.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20140506/0ef0ddfa/attachment.html>


More information about the Mozilla mailing list