[Mozilla] интернет

Gorjan Jovanovski jovanovski at gorjan.info
Tue May 6 21:30:36 UTC 2014


*грешка, не видов дека не е на работа


2014-05-06 23:30 GMT+02:00 Gorjan Jovanovski <jovanovski at gorjan.info>:

> Утре ѕвони му на телефон и прашај го што е проблемот. Дамјан мислам дека
> прашуваше на друго место?
>
>
> 2014-05-06 23:02 GMT+02:00 novica <novica at on.net.mk>:
>
> Здраво,
>>
>> Се вратив вчера и се надевам ќе стигнам да ги прочитам сите мејлови што
>> сте ги пишале.
>>
>> Во меѓувреме Бобан од Телеком не одговори ништо за интернет. Му пишав на
>> 18 април по што на 23ти ме праша за колку луѓе станува збор. На мејлот
>> што му го пратив потоа на 24 арпил не одговори до денес.
>>
>> Денес кога му пишав ми се врати ауто-реплај дека не е на работа од 2 до
>> 9 мај, што би се рекло дека нема да ни одговори сигурно до 10-ти.
>>
>> Така што треба да ги провериме другите опции?
>>
>> --
>> ннвц
>> _______________________________________________
>> Mozilla mailing list
>> Mozilla at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>>
>
>
>
> --
> Portfolio: http://gorjan.info
> LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/gorjanjovanovski
>-- 
Portfolio: http://gorjan.info
LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/gorjanjovanovski
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20140506/7c1057d0/attachment-0001.html>


More information about the Mozilla mailing list