[Mozilla] Храна

Gorjan Jovanovski jovanovski at gorjan.info
Wed May 7 05:44:15 UTC 2014


Имаме 40 учесници + ние сме 15, што не носи на тотал од 55 оброци, али може
да си дозволиме 2/3+ да земеме за секој случај.
Јас би нарачал едната тура да стигне во 12.00 за да ја спремиме од 12.30, а
другата тура во 16.00 за да јадат за време на презентациите.

Првата тура ќе се состои од клуб сендвичи (и 10% вегетаријански)
Втората тура ќе се состои од пилешки сендвичи (и 10% вегетаријански)

Ќе ни ги донесат директива таму, а ќе не фати негде +-15.000 МКД. Ова може
на фактура да се плати.

ДАМЈАН/ИГОР: Дечкото сака однапред 50% да се плати, ќе ви дадам бројче за
да се договорите околу тоа и сите формалности околу плаќањето денес откако
ќе се договорам со него.

-- 
Portfolio: http://gorjan.info
LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/gorjanjovanovski
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20140507/82412799/attachment.html>


More information about the Mozilla mailing list