[Mozilla] интернет

Dimitar Jovanov dimitar.jovanov.92 at gmail.com
Wed May 7 05:55:04 UTC 2014


Ne mozes da si na wifi i da napravis hotspot vo isto vreme, bar ja kako sto
znam. Lan kabel i wifi hotspot e druga prikazna.
On May 7, 2014 12:51 AM, "Nikolco Gosev" <nikolcogosev6 at gmail.com> wrote:

> Во случај да не обезбедете интернет од телеком би можело тие што се на
> финки да се најават на едуроам мрежата и да креираат хотспот од лаптопите
> :) Пошто има околу 5-6 што се на финки а најверојатно имат и лаптопи секој
> да креира хотспот, да ги поделите учесниците кој каде и да се поврзат :)
>
> Поздрав,
> Ники
>
>
> 2014-05-06 23:30 GMT+02:00 Gorjan Jovanovski <jovanovski at gorjan.info>:
>
>> *грешка, не видов дека не е на работа
>>
>>
>> 2014-05-06 23:30 GMT+02:00 Gorjan Jovanovski <jovanovski at gorjan.info>:
>>
>> Утре ѕвони му на телефон и прашај го што е проблемот. Дамјан мислам дека
>>> прашуваше на друго место?
>>>
>>>
>>> 2014-05-06 23:02 GMT+02:00 novica <novica at on.net.mk>:
>>>
>>> Здраво,
>>>>
>>>> Се вратив вчера и се надевам ќе стигнам да ги прочитам сите мејлови што
>>>> сте ги пишале.
>>>>
>>>> Во меѓувреме Бобан од Телеком не одговори ништо за интернет. Му пишав на
>>>> 18 април по што на 23ти ме праша за колку луѓе станува збор. На мејлот
>>>> што му го пратив потоа на 24 арпил не одговори до денес.
>>>>
>>>> Денес кога му пишав ми се врати ауто-реплај дека не е на работа од 2 до
>>>> 9 мај, што би се рекло дека нема да ни одговори сигурно до 10-ти.
>>>>
>>>> Така што треба да ги провериме другите опции?
>>>>
>>>> --
>>>> ннвц
>>>> _______________________________________________
>>>> Mozilla mailing list
>>>> Mozilla at lists.softver.org.mk
>>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>>>>
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> Portfolio: http://gorjan.info
>>> LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/gorjanjovanovski
>>>
>>
>>
>>
>> --
>> Portfolio: http://gorjan.info
>> LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/gorjanjovanovski
>>
>> _______________________________________________
>> Mozilla mailing list
>> Mozilla at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>>
>>
>
> _______________________________________________
> Mozilla mailing list
> Mozilla at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20140507/f8081338/attachment-0001.html>


More information about the Mozilla mailing list