[Mozilla] Храна

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed May 7 09:22:59 UTC 2014


> ДАМЈАН/ИГОР: Дечкото сака однапред 50% да се плати, ќе ви дадам бројче за да
> се договорите околу тоа и сите формалности околу плаќањето денес откако ќе
> се договорам со него.

ОК.

Нека ја прати профактурата по емаил или само сума и жиро сметка.

Поздрав,
Стама

Нека има вкупно 60 оброци.


-- 
Igor


More information about the Mozilla mailing list