[Mozilla] петок попладне на финки?

novica novica at on.net.mk
Thu May 8 18:02:15 UTC 2014


> штекери има, ќе треба да се донесат продолжни кабли за секој тим, т.е.
> 10 продолжни. Јас можам да обезбедам 2.

нели се договаравме да купиме мрежни и продолжни кабли?

--
ннвц


More information about the Mozilla mailing list