[Mozilla] Пијалоци

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri May 9 08:18:46 UTC 2014


Димитар си ми пратил само бр. на фактура и износ, тоа неможам да го
платам никако.

Исто како да си ми дал име и презиме и град, а не и адреса, така што
не знам кај да одам коа ќе го најдам градот.

Ми треба жиро сметка.. Амаа пошто е касно сеа за тоа ќе извадам се во
кеш пари и ќе ги платиме на лице место.

Координирај ги тие од дома.мк дека утре ќе им го платиме пијалоците
кога ќе ги испорачаат.

Стама

2014-05-08 12:23 GMT+02:00 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> Регистрирај се слободно во име на 2с.мк со податоците што ти ги пратив.
>
>
> Поздрав,
> Стама
>
> 2014-05-08 12:19 GMT+02:00 Dimitar Jovanov <dimitar.jovanov.92 at gmail.com>:
>> За пијалоците потребо е некој од слободен софтвер да се регистрира на
>> doma.mk во име на слободен софтвер, да ги порача потребните пијалоци ќе ви
>> дадам целосна листа што како и да ја плати профактурата. Би го направил се
>> ова јас ама од таму ми рекоа дека требало човек од фирмата.
>>
>> Не верувам дека е повеќе од 10 мин работа, профактурата како што ми рекоа
>> стига на маил.
>>
>> Ќе ставите време во 08:00 на ФИНКИ односно пред Технолошко-Металуршкиот
>> Факултет. Рекоа кога ќе стигне профактурата што побрзо да се плати.
>>
>> Потребно е:
>> 30 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=7143
>> 15 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=406
>> 10 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=86
>> 10 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=13398
>> 10 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=13396
>> 10 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=16455
>>
>> Поздрав,
>> Димитар
>>
>>
>> On Tue, May 6, 2014 at 6:44 PM, Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>
>> wrote:
>>>
>>> > Мислам дека е ок, али би заменил 40Л вода, 30 кока кола, 30 густи и 20
>>> > фанта за ипак да има више вода (и за кафето)
>>>
>>> +1
>>>
>>> ---
>>>
>>> Goce Mitevski
>>> Independent Professional
>>>
>>>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>>>http://www.behance.net/GoceMitevski
>>>http://www.nicer2.com/about
>>>http://monsteer.deviantart.com/
>>>http://www.vimeo.com/gocemitevski
>>>
>>> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>>> _______________________________________________
>>> Mozilla mailing list
>>> Mozilla at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>>
>>
>>
>> _______________________________________________
>> Mozilla mailing list
>> Mozilla at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>>
>
>
>
> --
> Igor-- 
Igor


More information about the Mozilla mailing list